Personlig Opnået viden, færdigheder og kompetencer:

-Opnåede Færdigheder i at skrive fangende tekster på Facebook og opnå den ønskede reaktion fra folk og generelle kompetencer i kommunikation.

Virksomheden opnåede:

-salg af tønder.

Tøndeudsalgsprocessen:

-Først og fremmest lavede vi tøndeudsalgsopslag samt stave fra tønderne udsalgsopslag på Guloggratis og dba og folk ringede derfra.

-For både at sælge nogle tønder og markedsføre virksomheden og hvad vi laver, valgte vi at sælge tomme whiskytønder via Facebook.

-Først og fremmest tog jeg nogle billeder af tønderne og skrev en fangende og sælgende tekst til dem.

-Salgsopslaget indeholdt fangende billeder der fortæller hvad for en tønde man får. Teksten indeholdt kun prisen, størrelsen og kort info om tønderne samt hvor de kan hentes. Således blev folk fanget af billederne når de scrollede ned på deres facebookside og havde samtidig overskud til at læse teksten i opslaget, da den ikke er så lang.

På meget kort tid fik vi mange ”synes godt om” og rigtig mange taggede andre i kommentarerne og vi nåede dermed ud til endnu flere som kunne have lyst til tønderne og kunne se vores virksomhed og måske ”synes godt om” facebooksiden og dernæst se opslag fra os. Herunder salgsopslaget: 

-Da vi via tidligere salgsopslag fik bekræftet at mange mænd er interesseret i tønder, lavede vi et opslag henvendt til mænd.

Først lavede vi en kort humoristisk fangende tekst og et link til tøndesalgsopslaget og via billeder viste vi forskellige hjemmebarer man kunne lave ud af tønderne så mændene kunne se sig selv lave og have en hjemmebar stående. Her fik vi også mange reaktioner. Herunder opslaget henvendt til mænd: 

-Vi lavede også et opslag der viser hvad man kan bruge tønderne til i en have. Her fik vi også mange reaktioner med kvinder der nævnte nogle mænd der kunne lave en ting til haven ud af tønderne.Herunder opslaget:

-Da vi også ville sælge tøndestave lavede vi et lignende facebookopslag med flotte billeder af stavene og hvad man eventuelt kunne bruge dem til. Også her begyndte folk at tagge nogen som kunne lave noget ud af tøndestave. Herunder opslaget: