Personlig opnået viden, færdigheder og kompetencer:

 Viden om hvilke data man kan se i facebook insights og færdigheder i at omsætte dataene til noget vi kan bruge i vores opslag til at tiltrække flere der ”synes godt om” og følger virksomhedens facebookside.

Virksomheden opnåede:

Flere der ”synes godt om” på opslag og virksomhedens facebookside og flere følgere på virksomhedens facebookside.

Eksempel på proces i forbindelse med opnåelse af flere ”synes godt om” og følgere.

Først kiggede jeg på vores mest populære opslag som havde nået den højeste organiske rækkevidde. Her kunne jeg se på de ting vi havde gjort godt. I nedenstående opslag er der f.eks en god tekst, et godt billede og et link, så det må være en god ide at bruge disse ting.

For at underbygge observationen gik jeg ned i ”pages to watch” og så på de mest populære opslag fra konkurrende virksomheder. Her så jeg også at de har en god tekst og et link i deres mest populære opslag.

Da jeg under ”total reach” kiggede på kurven, aflæste jeg hvor den organiske rækkevidde var højest og jeg kiggede dernæst på hvad vi havde gjort på siden omkring den dato. Og observerede at vi havde offentliggjort opslaget med den gode tekst, linket og billedet på det tidspunkt. Så konklusionen var at det er godt at have de tre ting med for at få flere synes godt om i opslag og flere følgere.