Personlig opnået viden, færdigheder og kompetencer:

Viden om hvordan den rigtige itløsning vælges, installering af plugins i wordpress, samarbejde med leverandører og samarbejdspartnere.

Virksomheden opnåede:

At få en fragtløsning der hang sammen med virksomhedens størrelse.

Samarbejdspartnere:

Udviklere fra reklamebureauer og supportere fra leverandører.

Processen i forbindelse med opsætningen:

Nyborg Destilleri skulle have sat en fragtløsning op til deres webshop. I og med at de kun ville komme til at sende få pakker i starten fandt jeg frem til pakkelabels.dk hvor man køber hver label for 0,48 kr. og ikke har abonnement og når der kommer ordre ind på ens webshop vil de automatisk blive importeret over på ens konto på www.pakkelabels.dk og man kan så printe labels til ordrene ud, derfra. Så jeg oprettede derfor en konto hos dem.

Jeg downloadede dernæst pakkelabels.dk´s plugin til wordpress og fulgte deres guide til opsætning af det  så kunden nu kunne vælge fragtfirma og leveringssted.

Jeg skrev dernæst til pakkelabels.dk og fik dem til at integrere vores egen postnordaftale på vores konto hos dem, så vi bruger vores egne fragtpriser istedet for at bruge den postnordaftale pakkelabels har tilknyttet.  Herunder min satmale med www.pakkelabels.dk om integraion af egen postnordaftale

I og med at vi bruger Bambora Epay som betalingsløsning til webshoppen, hentede jeg et plugin til wordpress så man kan hæve betalinger direkte fra pluginet woocommerce i stedet for at skulle hæve dem i den selvstændige bamboraadministration. For korrekt opsætning af pluginet ringede jeg til vores leverandører og samarbejdspartnere herunder bambora, nogle reklamebureauer og vores hostingselskab.