UX-research:

I forhold til UX research har jeg arbejdet med attitudinal research, interviews, spørgeskemaer, desktop research mm. Eksempler på mit arbejde kan ses herunder:

Researchmetoder og taktikker: Triangulering, Researchstrategi, Spørgeskemaer, Interviews, Observationer, Litteraturereview, Visuel research, Commentmining, Forumsurfing, Persona, Research på SoMe herunder commentmining og forumsurfing, Brainstorming

1 Kræftens Bekæmpelse Projekt – (beskriver særligt researchfærdigheder)

Design:

I forhold til wireframing kan jeg designe hvordan elementerne skal placeres i layoutet igennem en ny eller eksisterende funktion eller digitalt koncept og indtænke strategi og valuepropositions i designet og således udvikle nogle bæredygtige designs og jeg kan også optimere designsene.

Metoder og andet: Double Diamond, Designthinking, Lean thinking, Wireframing, Designprincipper (CRAP), Brugercentreretdesign (hvor vi iterere med nye versioner af et design indtil designet er som brugeren vil have det), Motivation herunder tutorial og trial and error.

1 Projektportal til Erhvervsakademiet Lillebælt (beskriver særligt wireframing)
1 Optimeirng af landingpage på www.nyborgdestilleri.com via lidt HTML og CSS3 (designprincipper)
1 Optimering af teamside på www.nyborgdestilleri.com (WordPress WPbakery pluginet og crap designprincipper)
1 Projektportal til Erhvervsakademiet Lillebælt (beskriver særligt wireframing)
1 Optimering af www.nyborgdestilleri.com via Google Analytics
1 Optimering af  Nyborg Destilleri´s webshop via tjekliste
1 layout optimering af www.Nyborgdestilleri.com (crap designprincipper)

Tests:

Jeg kan også arbejde med kvalitativ og kvantitativ testning af tingene, således der skabes brugervenlighed, værdi og troværdighed målgruppen iblandt samt tilbagevendende brugere, og tingene hænger sammen med målene, forretningsmålene og budgettet samt skaber øgede konverteringer og salg.

Metoder: A/B testning, A/B testning I samarbejde med Google Analytics, Paper prototype, Åben, lukket og reserved cardsortingtests, Thinkingsaloudtests, Experience prototype, Vær kunden, Rollespil

Ledelse:

I forhold til teamarbejde er jeg god til og har erfaring i at samarbejde i teams med f.eks projektledere, grafikere og programmører hvor der som regel er brugt den agile udviklingsmetode scrum i samarbejdet.

Scrum er jeg godt inde i og har tit udover mine andre arbejdsopgaver i teamet stået for koordineringen af opgaverne og at de bliver nået til tiden. Jeg har også kendskab til vandfladsmetoden.

Derudover er jeg meget struktureret i mit arbejde teammæssigt såvel som selvstændigt og er god til samt har erfaring for at have flere opgaver i hænderne på én gang og nå dem til deadline.

Og ligesom jeg kan i teams kan jeg også selvstændigt uddelegere opgaver, via email eller telefon, både internt og eksternt til f.eks samarbejdspartnere som reklamebureauer.

Metoder: Den agile udviklingsmetode scrum, Vandfaldsmetoden (kendskab til hvordan den virker)

Værktøjer: Excel, Trelloboard

3 Teamarbejde – Excel
3 Teamarbejde med den agile udviklingsmetode scrum

Business, salg og marketing:

-Mit arbejde med forretning, salg og markedsføring gør at jeg ved hvordan man skaber noget indhold der er brugervenligt og skaber værdi for både bruger og virksomhed. Jeg ved nemlig hvordan folk typisk tænker når de ser noget indhold og hvordan de interagere med det. Derudover hvordan man måler på om de interagere med det samt hvordan det kan optimeres. Således man alt i alt kan lave et perfekt ux-design og informationsarkitektur der både gavner brugeren og virksomheden.

Metoder: Business model canvas, Value proposition canvas, SoMe med 6 G´er, Content creation via kreativitet samt storytelling, Search engine marketing.

Andre metoder: Prispsykologi, Storytelling, Neurobranding (Gurillia marketing og brandingmetoder)

Værktøjer: Facebookopslag (kendskab til det), Facebook Insights (kendskab til det), Google Analytics (kendskab til det), Google Adwords (kendskab til det), SEO (kendskab til det), www.guloggratis.dk, www.dba.dk

2 Optimering af marketingkampagne på Nyborg Destilleris Facebookside
2 Salgskampagne for Nyborg Destilleri på guloggratis, dba og facebook

Opsætningsopgaver:

-Jeg har også erfaring i opsætning af ting i forbindelse med webshops og dermed hvordan ux-designet og informatinosarkitekturen fungere i forskellige systemer.

Værktøjer: WordPress., Woocommercepluginet til wordpress, www.pakkelabels.dk.

Customer journey mapping – hvad, hvorfor og hvordan
Interviews – hvordan og eksempel
Attitudinal Research – Hvordan og eksempel
4 Opsætning af guides til oprettelse af produkter og behandling af ordre i WordPress Woocommerce
1 Opsætning og design af Flickr album til Nyborg Destilleri (Design)
4 Info Google analytics kan give, udbytte af data og opsætning af Google Analytics
4 Opsætning af fragtløsning på Nyborg Destilleri´s webshop